Skip to content
izkshitizPublic

About

Online examination client made with react.

Topics

Resources

Stars

2 stars

Watchers

1 watching

Forks

Latest commit

 

History

14 Commits

Folders and files

Repository files navigation

Features

Clean Design.

Easy to navigate using navigation box.

Responsive for all screen sizes.

SCREENSHOT

Screengrab of website

HOW TO USE

  • Clone the repo.
  • Add and initialize your firebase configuration.
  • Create a firestore collection > document > array( Questions answers ) as the one given below.
  • Edit pullTestQuestions function in Test.js file with your own collection and document name.
  • Run npm install in root directory.
  • Run npm start.

FIRESTORE DATA MODEL

Collection>Document>Array(as given below)

exam:[
0: {answer2: "United States Of America", answer1: "Russia", answer3: "United Kingdom", question: "Which was the first country to launch Artificial satellite in the space?", answer4: "Germany"}
1: {answer4: "Vatican City", answer2: "Monaco", answer1: "Singapore", question: "What is the smallest country in the world?", answer3: "Liechtenstein"}
2: {question: "Which is the highest mountain peak in the world?", answer2: "Mount Fiji", answer3: "Mount Everest", answer1: "Alps", answer4: "K2"}
3: {answer1: "Sparrow", question: "Which is the smallest bird in the world?", answer2: "Humming Bird", answer4: "Canary", answer3: "Finch"}
4: {answer2: "United States of America", answer3: "United Kingdom", question: "Which is the first country to host the modern Olympics ?", answer4: "Ireland", answer1: "Greece"}
5: {answer1: "North America", answer2: "Europe", answer4: "Asia", answer3: "Australia", question: "Which is the smallest continent in the world?"}
6: {answer4: "Blue Whale", answer1: "Manatee", answer2: "Killer Whale", answer3: "Seal", question: "Which is the world’s biggest sea animal?"}
7: {answer3: "India", answer2: "Russia", answer1: "China", question: "Which was the first country to send man to the moon?", answer4: "United States of America"}
8: {answer4: "China", question: "Which is the first country to print book?", answer3: "India", answer1: "France", answer2: "United Kingdom"}
9: {answer1: "Empire State Building", answer2: "Burj Khalifa", answer3: "Shanghai Tower", answer4: "Taipei 101", question: "Tallest building in the world as of now?"}
]

About

Online examination client made with react.

Topics

Resources

Stars

2 stars

Watchers

1 watching

Forks

Releases

Packages

Contributors

Languages